<3

Tjenare, tjenare, vilken morgon, 20 min på att göra sig iordning blev väkt av roger: 20 minuter innan bussen går!!
Jag hann, Bea inte, jaja, whatever. Roga  min pappa spelar påradion idag!!!! på p4!!! DEJAVU Heter bandet! lyssna lyssna.

Idag ska vi göra raggmunkar på HKn. =) snacka om gott.  sen vet jag inte hur det blir, om felizia ska me hem elr inte, om hon inte ska så stannar jag i stan ett tag. Jag är shoppingsugen! kollade på ellos katalogen och hitta MASSOR.  igår låg jag i badet i två timmar!! fan vad skönt det var

hockey

Meen tjeeenare! haha, vilken kul träning det var igår. =) fredrik var där! även fast jag undrar vad fan han gjorde där? han sak ju till en högre division.. han är för bra för KIK. =) han e sjukt snäll. Träningen igår var jobbig, men kul, ännu roligare blev det när jag fick hockey tackling av emilia! =) japp, men det tåla jag, jag har alltid velat spela hockey, men det gör så jädra ont i foten på mig ;( så jag kan inte.

Idag så ska vi i åttan åka skridskor, fy fad tråkigt, men n u ska jag vara positiv så jag suddar det och skriver: guuuuuuud  vad kul det ska bli och åka skridskor!

Igår så sov jag sjukt mycket!  jag e så trött nu fr tiden..  Jag ska nog ta ett BAD när jag kommer hem. jagfryser ihjäl och jag har sjukt mycket kläder på mig! Nu kom ramona, =) ska vara social mot henne  puss på er! =)

happyyyyyy

Heeej ^^ jag e på weeird humör, jag är på tävlings humör, haha jag ska HA 165 POÄNG!! när jag slutat nian! jag sak in på omvårdnadsprogrammet, ska kolla lite på gymnasie och så nu :D hehe.

Denna morgon hemma var inte kul, jag o bea hade en halvtimme o göra oss i ordning, jag blev klar, bea inte. det slutade med en stressad morgon trött majbritt körde oss till vägslutet och frågade rodney om det gick en buss till och det gjorde det, det slutade med att majbritt sa: då ber jag om förlåtelse tjejer!
Hoppas du u får sova gott majbritt ;) haha. Jag är såååå trött

Idag är det träning, direkt när jag kommer hem ska  jag sova så att jag är pigg till träningen, eftersom jag är trött hela tiden!
btw det luktar tandläkarklinik i klassrummet. i hate

flyg

Heeej! och gomorron, jag har haft sevenska nu. Har rast, ska gå o vara sociala med dom andra men ska bara skriva det här :D <3 snart har jag matte :( blä men men, anneli H e iallafall här :P

Igår var det träning, ingen´bra  träning för min del... jag är så trött nu för tiden! idag ska jag  bara ta det lugnt efter skolan, se på tv se på tv och se på TV!!! haha, har man inte  data så har man tv.. annars skulle jag fan dött

Jo, jag ska typ åka bort på teneriffa på sportlovet :D snacka om glad!  <<====== :)





vill leva i utlandet! så slipper man kalla sverige!! <3 =) hihihhi hejdå

helgen

Helgen var fantastisk, innebanymatchen vill jag in te skriva om.

Felizia sov hemma vid mej :D vi bada bubbelbadkar, spela spel såg på tv ÅT MYCKET GODIS, haha, och vid halv tolv på lördag så såg vi: jag vet vad du gjorde förra sommaren.

Snacka om att vi skrek! felizia och jag hade sjukt kul, på söndagen bada vi bastu, jag slog henne i kallaha, hon slog mig i singstar.. så det jämnade ut sig! haha<3  Felizia <3 du är bara bäst!

Synd att inte ramona inte kunde:/

Nu sitter jag i skolan och är glad för att jag sitter vid datan.. har ju data/mobilförbud ett tag till...

Jaja, haha jag o felizia ska göra om vårt lilla hemliga ställe, roger sa ja, men majbritt sa nej... men måla om är väl inte så farligt? :) puss på er. har tyvärr inge bilder från  i helgen :(

dubbel

Hej, nu sitter jag och pratar med moona <3 =) haha , hon vill komma o se på matchen på lördag! haha, jaja, men jag orkar typ inte skriva men igår satt jag vid tvn,

Jag har hk hela dagen idag, ska fråga om jag kan ta halv tolv bussen.. haha. sen ska jag hem sen ska jag till stan igen med familjen, Och titta på data, såg igår på annonsbladet, och killen verkade trevlig men ändå ska mina päron vara så himla misstänksamma! blä! Ja jag har svårt att lite på folk. Men när det gäller att köpa saker så får man ta en chansning! =) lev livet som det vore din sista dag, vafan , 2012 går ju världen under? :S

Haha, men ha det bra alla! puss puss SAKNAR <3 det här är jag

skolan !

Hej, klockan är snart åtta och jag är sjukt trött, jag e i skolan, väntar på att ramona och felizia ska komma =) <3 haha felizia vi hade k ul igår.. :P haha. Ramona du e bäääst <3 =)

Jaja. igår var det träning, snacka om lättnad när jag berättade om min diagnos! änntligen! Träningen gick bra men jag var sjukt trött! jag måste skaffa en crosstrainer eller nåt! för att om man kanske är lite trött och känner att man vil lägga sig i tid så kan man köra en timme på crostrainern! då blir det ju träning iallafall.! (a) hahah. Ja idag missar jag musiken!!! fan vad tråkigt att jag gör det! för nu när musiken äntligen börjar bli kul, då vill man vara med och verkligen förstå..

Jag ska till doktorn idag, så ska dra te sofia vid innan halv ett!

Ikväll händer inte mkt, ska gå och lägga mig TIDIGT.
Nu kom ramona =)  Yay! måste va social mot henne men herrå ^^ <3


GLAAAAD

Heeeeeeej!!! =) är glad! jag har precis haft engelska det var kul, eller? det var lätt, mohahaha. Ska ha svenska tio över! kul! jag är seriöst på sjukt bra humör! haha =P

Felizia och ramona är här ska vara med dom idag =) i skolan! tack för att ni finns girls <3 =)
 
Igår gjorde jag inte mycket, såg på tv  och sen gick jag och la mig, jag är sjukt trött nu förtiden , jag går upp klockan 6 på morgonen. så det är inte konstigt. haha.

Ikväll är det innebandy träning! kul, men jag är ganska trött.! så jag kommer däcka så fort jag kommer in i min lilla Sköna säng. två dagar utan mobil nu! fyfan va svårt det är, jag är seriöst beroende av den :S vad gör jag om det blir två månader utan  den? då dör jag seröst! nej  men asso, fan, Men det e jag som orakat det så jag får skylla mig sjäälv. Juste Brian kom igår! Han är bäst! MYCKET VÄL GODKÄND +++++++ han betyder mycket! han är bara bääst! han har hjälpt mej och familjen mycket och det är jag tacksam för. nej nu ska jag vara social mot tjejerna <3 ha det bra / (SPIKAS) AMIRA! Vad finns där uppe egentligen? :S PUSS =)

Life is life...

Heej! sorry att jag inte har skrivit, Det var ganska okej i stockholm. Haha..

Jag har dataförbud, p.g.a en grej..

Jag ångrar ingenting, jag ångrar bara att jag berättade för familjen! :(

Nu sitter jag här me Felizia och fryyyser! <3 =)vi har vart och åkt pulka me lilla klassen.. det e bara två som e okej.. resten e jobbiga :P . Kommer bara skriva liiite lite då och då :( men men, ha det bra! 
 

SPIKAS =) <3 <3 <3 <3

pain inside pain outside of me

Hejsan, ja är inte på så bra humör för jag skrev ett jätte långt inlägg sen så försvann internet, irriterande! Jaja, men Sorry att jag inte skrev igår! Ja hann inte! Folk frågar hur det är på södervärn,vad ska man svara på det, jaag kan säga såhär: Musiken och engelskan är rolig men resten e lätt och ganska segt

Mm, Igår hälsade jag på... träffade Ramona <3 och blev sen vän med Felizia, synd att hon e 96a bara för då syns vi bara när vi e i lilla gruppen, men där är vi ofta så det är BRA! Gustav är tydligen ny! Enda killen, :P haha ! ¨

Igår tränade jag innebandy! Fy fan vad jag var trött jag var i en annan värld ! men jag har spelat innebandy i fyra dagar i rad, sen har jag mått dåligt och haft ångest inför skolan..

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och gå o lägga mig vid 9 kanske vet inte men jag e trött!  Imorn har jag HK hela dagen vi ska göra morots soppa :( men men.. slutar klockan 12!! hahaa, det negativa är att jag ska till STHLM! :( orka dra te tyresö. ingen data på två dagar!! :0 så det suger, men jag ska inte va där nånting jag ska gå på stan hela lördagen, kommer hem vid typ 10 ska nog träffa angelica och lite annat folk, tror jag!  Finns på mobilen =) puss jag o måns för något år sedan =)


soc

Hej! ett inlägg om S O C . jag ångrar inte detta inlägget, tyck vad ni vill. för nu har jag fått nog!

Skärholmens stadsförvalning....  Mm vad fan ska man skriva det här utan att få skit av någon? Hahah, svaret är omöjligt, lovar att n¨ågon kommer ringa roger och fråga vad det är me mig. Men det skiter jag i nu . Jag har kanske spårat ur nu, men skit samma.

 Skärholmens soc.. ja jag ska vara riktigt ärlig nu! dom är sjukt dåliga. Dom vet inte när man Fyller år. ringer aldrig och frågar hur det är, Knappt när det är kris så är det nästan så att man ska ringa 100 gånger för att ens prata en stund! Ja.. Skolan är deras fel. att Dom pratar med skolan TVÅ DAGAR INNAN JULAVSLUTNING, när ´dom fick ALL INFORMATION i OKTOBER, vad är problemet ? En fråga  har jag: Jobbar ni för pengarna eller för att ni älskar era jobb och hjälpa ungdomar som har det svårt ? Jag har aldrig litat på soc efter att Kersti slutade,. Henne kan man fortfarande lita på!!  Har inte berättat något personligt för dom alls, Jo, men då har jag vart tvungen, typ vid möten  eller så! 

Soc borde avskaffas! jag vill jätte gärna hänga ut namna men jag gör det inte den här gången. Jag lovar. en av dom tänkte jag skriva om att ja hatar, men det gör jag inte för att jag vet hur det är att få sådana ord mot mig!

Okej.. skärholmen...  soc.. JOBBAR ENDAST för pengarna, för helvete! Sluta jobba! hitta ett jobb som att slicka röv! Fy fan, 

När JAG har fått nog är det INTE kul... Jag lovar jag tänker skriva det där smset, Tänker göra det där ultimatumet mot dom, TRE veckor¨får ni på er, annars går jag ut i media! jag skiter i om ni gråter eller vad ni gör,  ni betyder ingenting gför mig, om ni nu tar bort mitt LVU på grund av det här inlägget skiter jag.

 Jag vet att jag är en kämpe som klarar att överleva!  ja..  livet leker inte alltid

klinte , södervärn, klinte södervärn klinte södervärn?!?!!?½!

tjeeena bloggen! Jaa, igår så spelade vi match, gick väll sisådär.. Vi spelade bra, men Ja.. Vet inte riktigt vad jag ska säga. Det ENDA negativa var att vi forlorade.. 3-7. Jag gjorde en skit match, visst jag räddade några bollar hit och dit, men jag fick så jäkla ont i mina armbågar... jag slänger mig liksom när jag Dödar för bollen och då landar jag på dom.  Trodde nästan jag skulle gå av planen, Men nej jag fortsatte och kasta mej och fick allt ondare, Men vad gör man för laget? MAN STÄLLER UPP!  OCH BITER IHOP.

Ska träna ikväll. Det blir nog kul. Jag har svårt att tänka just nu.Ska på möte om en timme, eller vi ska åka härifrån om en timme, jag är stressad, arg orolig, gråtfördig och glad på en och samma gång, hur år det ihop? ångest kallas det... Har fixat lite låtar te min ipod och har bara tagit det lugnt. Jag är hungrig men jag vill inte ha mat, jag ha mötet avklarat FÖRST. Fy fan jag tror jag ska spy.!

 

Igår läste jag iallfall ut boken jag fick av westbas i födelsedags present! trasig heter den! Fy fan vad hemsk! den är liksom sann också! ´Jag gillar sådana böcker med problem och sånt, det får mig att tänka till. 

 

 JAG är helt stressad och RASTLÖS, ´jag går mellan att bara lyssna på musik och sitta vid datan, eller så går jag runt med musiken i örona och sjunger som en galningointressant.. Jag vet!

 

bara så alla vet så saknar jag EMMA LEHRBERG!!  <3 saknar dig gumman, därför får ni en gammal bild på oss två =)SAKNAR <3


endre

Hejsan! Idag har ja och några i laget vart och städat ett dödsboende, TRODDE vi... Men sen sa dom att hon  hade flyttat bara.. Jaha. Det var inte alls roligt,men jaja jag fick göra lite saker! Fy fan vad äckligt det var att plocka bort mögliga växter från krukor!! Det luktade jätte illa! Det var trevligt med sällskap från laget <3 :D Efter några timmar var det över! skönt.

sen gick jag hem och satte mig vid datan och tog det lugnt. Var ensam hemma i 20 min kanske, sen kom tha familiiija, Efter dom Hilda!!! Fan vad kul hon och hennes snygga kille var vid oss någon timme, Trevlans trevlans! Macka, kaffi och prata var det ungefär :)

Nu sitter jag här och typ är stresad.. Ja ska till stan me Josse och hennes mamma och josss pojkvän. Vi ska se Endre vinna en match! Dom spelar imorn me! den ska jag också se! 

VIKTIG INFORMATION!!!

KLINTEHAMNS IK MÖTER ENDRE UNGDOM B  KOM OCH TITTA, 19:15 I SÖDERVÄRNS HALLEN

Oj nu fick jag bråttom puss knu kom josse tror ja. klockan e halv 4 !!

life is really life..

Hej, och förlåt för mitt språk igår, jag är lika arg idag, men tänker behärska mig! Det enda jag vet är att jag ska på möte med sädervärns rektorn halv fyra på måndag. Jag vill inte! Jag mår ganska dåligt av allt det här, att ha en oro i sig utan att slappna av är INTE kul. Det är inget man ska lära sig leva med.!

Jag vet inte vad jag vill ´För Emma K  Ska ju också byta skola, Men det här handlar också om Lathet! Det kan jag erkänna finns inge o skämmas för. 
 
Nu har jag städat mitt rum och toan. Är trött och halvskakig.. Jag har ju bestämt mig, att rycka upp mig och bete mig, fixa mina betyg! Jag ska verkligen göra det. Nu är det bara än känsla av oro och ovetande man har i sig, Man speckulerar: om det blir så vad händer då, mn om jag gör så, vad blire för skillnad då. ? Södervärn, klinte södervärn, klinte PANIIIIIIIK!!!!!!!!AARRRRRGH!


Mm vi e fyra i huset nu me.. så att det blir fler problem, mer och fundera på, hon får mig att tänka ibland, men får mig också att reagera  "på saker o ting...." Mm inge komentar på det, har egentligen inte me det o göra. Men när jag bodde i tyresö hade jag samma problem även om jag hade mer pratstunder med dom andra, jag vill hjälpa fast kan inte göra det på rätt sätt, vill ändå höra på problemen. Det var i tyresö jag märkte att jag ville hjälpa folk.. Vuxna med, men där var det kört, dom har ju alltid nån o berätta för. Jag vill inte bli psykolog absolut inte men jag vill kunna hjälpa folk, helst äldre, dom har större och allvarliga problem!


Det har faktist hänt att jag försökte hjälpa en 17 åring, du vet vem du  är! Slutet av tyresö tiden. Jag ville bara hjälpa men det slöt med att jag nästan fick en snyting! Det var tydligen fel sätt att hjälpa. Men hon kom och bad om ursäkt dagen efter. Även fast hon sa: Amira? radera mitt nummer jag vill aldrig att vi har kontakt igen ALDRIG








 Mm JAG var inte chockad. jag var lugn. men det löste sig.! allt löser sig! ha det bra :) puss på er :*

ARG OCH FÖRBANNAD

Hej ni som läser, Kommer vara lite negativ nu! JAG är arg, orolig och ledsen! Jag vet fortfarande inte vilken jävla skola jag ska gå i! jag har ringt Ida på soc, hon svarade inte, jag är otroligt arg BESVIKEN OCH ARG på den jäveln! hon e precis  som alla andra soc arbetare på skärholmen! Det blir antingen liten grupp på s-ödervärn eller klinte skolan! SNÄLLA GUD! LÅT MIG GÅ I KLINTE SKOLAN! SNÄLLA!!!!?????  jag grät när roger ringde förut. FY fan vad jag är trött på att vänta!

Soc kan dra åt helvete. jag vill byta till huddinge soc! där är det bättre och Kersti jobbar där. Då skulle jag inte ens behöva vara orolig! Att ha ångest över en sådan grej är INTE OKEJ , inte alls okej just nu är jag är så jag nästan gråter, då är det kris! helvestes jävla SKIT







FÖRLÅT FÖR MINA ARGA ORD MEN JAG VILL ATT ALLA SKA VETA ATT MIN SOC SUGER ***(!!!!!!!!!!!)

life is life..

Heej! Förlåt för att jag inte skrev igår, men det fanns inget o skriva om. Det var världens tråkigaste dag! Jag gjorde ingenting...

Okej,nu ska jag berätta om Den här dagen.

Hahah. jag blev väckt klockan kvart över ett och då skulle vi in till stan. Skulle hjälpa Cillen med o köpa grejer till hennes lägenhet! Ganska tråkigt, men jag var typ bara me i affären o sa ingenting.. Haha, typ familjens bodyguird eller hur det stavas... Iallfall, efter vi hade vart på Rusta så Åkte vi hem till hennes nya lägenhet som är jätte fiin!! Det blir ännu finare när det är möblerat klokt och allt är klart.<3  jag är SLÖ. jätte tröött. ska väl bara ta det lugnt. IMORN ÄR DET SANNINGENS DAG. Då får jag reda på vilken skola jag kan gå i Klinte eller södervärn! jag villl gå i Klinte, ingen komentarer om varför. Dessutom så saknar jag klinte, men södervärn är roligare o sporta med... men det är 1 grej. Jaja jag kommer vara jätte nervös imorn.

När Roga ringer imorn så vet jag vilken skola det är jag ska gå i!! HÅLL TUMMARNA! Vad finns  där uppe egentligen ? ? ? ? ? HAR PASSERAT, DAGS FÖR YA TAG GOTT FOLK

FUN

Hej Hej! Min födelsedag idag! Hur det känns??? Nja... inte alls mycket jag blev avfirad igår, Jag fick en bok som jag hade önskat mig av Westbas, Och 1000 kr av roger o majbritt + att jag fick 400 typ presentkort på strövet.Jag bytte bort två av dom till majbritt så jag fick 200 istället, nu ska ja försöka göra samma med roger.! Jag vill ha en bärbar data!

Jag har typ 1640 kr 1840 om jag byter strövet presentkortet med roga. Vad ska man köpa för dom pengarna?? JAG vill ha en data, men tror inte jag klarar spara så mycket pengar till typ 4000. Vill  köpa ny mobil med, Det är ingen brådska med det men jag får spel på den ibland! datan får jag damp på 24/7 asso! typ hela tiden, den e seg, men jag HAR rensat, jag lovar, de är mycke minne jag har i datan. +Att den blir hellt sayko ibland. Det skulle vara skönt med en liten data man kan ha i sängen! och så att man kan ta med sig den överallt.

Vilket utlägg va? Inte för att jag kom fram till något klokt, men ändå . jag var bara tvungen o skriva det. Ingen som har en billig bärbar data til mig ? (a)

Ikväll är det tränings match mot killarna :( tycker inte det e kul o möta dom! Man ser en annan sida hos oss laget. vi spelar typ som vi gjorde i Lördags.. Jag e inte heller speciellt bra mot killarna, Men det är för att jag vill tackla SÖNDER dom. MOHAHAHAHAHAHA  hatar deras speeeel. och deras skrytande!

TILL DET POSITIVA;
det är alltd kul att försöka berätta vad Itunes är för den äldre generationen, Var o åt på Hassela O åt. Fick försöka förklara vad Itunes är. de gick inte ! haha men till sluuuut så  typ efter20 min. Tack tomas för att du hjälpte mig! :)






PUSSSSSS PÅ ER///SPIKAS

kaaaaaaaalaaaaaaaas

Heejsan hejsan, Vilken dag! jag vaknade vid halv två på dagen av att Sofia väkte mig med en sång:Jag må hon leva jag må hon leva lalala Och så vidare, jag fattade ingenting, jag fyller ju år imorn. O när jag kom ner va alla där, cilla sofia o karam! Trevligt, jag fick presentkort, på stan! tack:) vi åt frukost, fikade och hade trevligt

Sedan åkte vi till stan i brådskande fart, och såg I B K  som gjorde en stålande match, min favorit spelare är såklart Jonas gatu! har alltid vart! ha nvar bra, målvakten med FAST han inte kan hålla upp händerna klokt, saknar Peter N där faktist! andra målvakten e ju bättre. Men teodor som han heter(första målvakten) Kastar SJUKT bra utkast.

Nu är jag hemma ska äta mat snart, fast jag är inte hungrig..

Snart kommer westbaaas och firar miig! de blir kul, Undrara vad jag ffår för kul av dom då? Imorn på min 15 års dag ska jag bara ta det lugnt, ska te Banken och fixa legitimation, hah typ äntligen?

15. innebandy och trött

Hei. idag så har man spelat innebandy, måste ja säga hur det gick? Vi spelade bra stundtals, och ibland mindre bra, För mig blev det en stressig match, vi förlorade, men det var ORÄTTVIST! shit the same nu efteråt, men vi kunde skjutit mer och om jag inte hade släppt in några onödiga bollar så hade det vart jämnare.

Men tjejer? vi ska träna, och dom är inte så mycket bättre än oss, eller?

Nu ska jag bara ta det lugnt, chilla vid datan, lyssna på musik och bara ha det skönt.
 
Imorn är det den 3 Januari, då kommer folk o fikar, ja fyller år den 4de men dom andra jobbar så vi ska fira det en dag innan, så det är okej att komma och fika IMORN! 15 år, trevligt trevligt!

HA DET GOTT/ SPIKAS

GOTT NYTT håååååååår

Gott nytt år på er!  Nytt år och nya mål ska sättas. Jag o familjen  hade faktist en Väldígt intressant diskussion med familjen som fick mig och tänka, Jag måste skärpa mig, Jag är 15 på måndag så jag måste visa det med! Igår var ganska trist men det var ända ganska trevligt, Har aldrig vart ett "Fan" av nyårsafton har nog med barndomen och göra. Jag  var iallfall sjukt trött igår, Fast jag somna inte! Duktigt!

Det var god mat, vi var vid vesbaaaaa. Dom åt fisk, jag åt kött! det var snällt att dom kunde ordna det! Senare åt vi SJUKT god safrans pannacotta, måste faktist erkänna att den är bätttre än ROGAS, inge illa menat men den här var mycket godare! Vid 12 slaget gick vi ut, inge speciellt typ. raketer pang bom pang! sen drog ja o mamma hem. Roga spelade på hassela passela! blä på dom :/ Men men jag somna när ja kom hem typ direkt.

Vakna idag vid kvart över 10.

SEN hände en pinsam grej!  Haha, vågar knappt säga det, men jag skyller på att jag var nyvaken! Ja viste inte vem jag pratade i telefon med men jag tyckte att rösten var trevlig och jag visste vem det var, sen när jag fråga majbrit så var det PER!! jag tror jag skämdes ihjäl, Men han var förkyld så jag skyller på han :)

Idag blire o ta det lugnt med familjen o titta på film ,clint eastwood :D jag e ganska trött. Nyårdan är typisk slappar/film dag, puss på erTHIS IS ME, ACCEPTERA MIG, ELLER INTE JAG ÄR MIG SJÄLV! TROR JAG? ;)


RSS 2.0