dont let me go..

Hej på er!
Jag är på riktigt dåligt humör. blir nog bättre när jag kommer till kortis OM det är någon bra som jobbar, finns bara två som jag tycker om. :/
Jag är enorm godis sugen, p.g.a av min månadsperiod.
För tillfället känns det som om jag är nere på botten, vilka tankar som flyger i mitt huve vill ni inte veta, inte nu, Edgar  är det som håller mig uppe, det och mina betyg, för dom är jätte bra. hatar att vara ensam, men ändå så tycker jag om det, hatkärlek till det :)
Nu ska jag inte deppa längre! puss på er!

happysadface

Hej! jag sitter nu i skolan och väntar på lektion. jag är på dåligt humör, som jag oftast är på morgonen.

igår hade jag nationellt prov i kemi det gick DÅLIGT :/, Sen så kom domen mot min mamma, blev bra :) sen så skulle jag till tandläkaren som jag inte vart hos över ett år, INGA HÅL!! glad jag va!

sen så hade jag fått brev från gymnasiet och där stog det att jag ska på inträdesprov om två veckor :) !! så igår var min dag perfekt.

idag är jag lite mer samlad, tappar mer och mer lusten för skolan.!! INTE OKEJ! motivationen kommer och går, inte heller okej. blää! nej nu ska jag dra herrå!

söndagsångest..

hej. just nu e jag lite depp.. lite söndagsångest..
jag har inte känt så här mycket godissug förut, jag har inte ätit lösgodis sen tre månader? jag MÅSTE HA DET! snälla! kommer dock inte få pengar till de!
har vart i stan med Emilia idag, det var trevligt.!
Roger ser på film, och han är fan döv!!!!! har på högsta volymen! så nej jag kan inte lyssna på musik, och ha det mysigt! inget att klaga på men liiite irriterande nu ska jag fråga om pengar :V

waka waka

Hej, just idag känner jag för att skriva. det har vart bra i london, men det e inte det jag ska skriva om.

Jag sitter i skolan nu och funderar som vanligt.. på allt möjligt.! ikväll ska man nog bara ta det lugnt. på söndag ska jag med emilia o se innebandy! hur jag mår? jag mår bra! men så fort tankarna sätter igång så känns det inte bra. men jag mår bra! Dont worry people :)

RSS 2.0