bildbrist

Hej DUDES ! allt bra? det är det med mig iallafall, under denna vecka har jag hunnit med att spela innebandy, den har ju faktist börjat! klippt mig på *NYANS världens bästa frisörer finns där!

jag har hunnit med ett spinning pass med girlsen men, som var sjuhelsikes jobbigt men kul.

sen, var jag faktist i STHLM igår med roga och mabba, vi var på ikea och köpte min fina bokhylla, BILLY JÄDER! 
 idag har jag bara tagit det lugnt och dessutom beställt kläder från HM, FÖR 400 KR , har ju fått lön! 3000 kr, men mabs tog 1000 eftersom jag är skyldig dom  pengar..

av denna lön, så vill jag slösa pengarna på kläder, ska faktist fixa en höst garderob! nästa lön vet jag inte !

 jag har blivit en nörd en DUSCH NÖRD!  jag ska nog ta ett bad tror jag!
imorn åker jag till Ingela, min kontaktperson? typ , är där till söndag, och jag är inte så glad för det, jag tycker inte om att åka hemifrån om jag inte själv bestämmer vart, JAG HAR INGET VAL! jag MÅSTE ! tycker inte om det, blir faktist lite låg dagarna innan jag ska åka!


nu ska jag visa vad jag beställt :








Linne - Naturvit/grå nästa vecka börjar skolan, så måste ju ha lite nya kläder! <3 :)
























skolan börjar snart

Hej kära läsare, jag vet att det vart jätte dålig uppdatering. har inte har inte haft ork att skriva.

Den senaste tiden har jag bara tagit det lugnt, var med Katja igår som åker till småland på fredag för att gå hästgymnasium! :(

jo, nånting jag kollat på är gymnasieskolor runt i sverige.  Väldigt intressant, detta år i nian ska jag ta tag i skolan och få högre betyg, och vara en pluggis, nu när jag inte tänker vara målis i innebandy har jag inte så stor press på mig att jag ska vara så jäkla bra, jag mår nog bättre då. jag vill testa att leva utan press på det jag egentlgen tycker är kul . Nu har folk inte alls stora förväntningar på mig att jag ska vara bäst. det känns bra faktist det låter konsigt va?
jag har idag sett två beck filmer! tills mabs kom och sa till mig: du kanske ska göra något annat?
Haha, jag ser aldrig på film, inte alls ofta och min plan var att bara se på film denna dag, men så blire då inte, vet faktist inte vad jag ska göra. !

hoppas ni har det bra, men nu vill jag faktist börja skolan, även fast den skolan inte håller samma standard som förut då jag kände alla lärare, hur fan kan man bara säga upp alla lärare??



heet

jag är så heet så kan ingen svalka mig ? låter texten jag lysnar på!

gör inte så mycket, jag har läst lite i religon boken,har ganska bra koll på det, ska kolla lite mer på det imorn, jag ska till Ingela imorn, är inte så pigg att åka dit 5 dagar. men men...

jag ska på innebandy möte snart, det blir nog klinte iår iaf.. min inställning till laget är annorlunda, vill inte ta upp det här.

Aja ska nog läsa lite bloggar nu.'

Förresten så kollar jag på gymnasium också, ganska länge dit men det är då spännande när det bara e ett år kvar dit. Det står mellan naturbruk eller omvårdnad.

rubrik brist

heej, nu lyssnar jag på björn rosenström!

allt är bra, jobbar och sliter! men jag verka vara ledig nästa vecka ?

jag är ensam hemma. ikväll ska jag kanske se dejavu, men jag tror inte det, det regnar ju! jag skulle vilja det ändå.

jag har gått på sommarsommarskola en vecka nu nästa vecka fortsätter det!

idag ska jag bara myyysa och ta det lugnt! =) ladda ipoden tror jag !

har inget o skriva haha, puss på er <3

RSS 2.0