stress

Hej allihopa! här sitter jag och skriver eett inlägg och lyssnar på musik. Idag fyller min kära syster år! :)

Idag ska jag städa nedre toaletten, medan resten är i stan och har det bra och handlar julklappar? varför sitter jag här? jag har precis tagit en dusch och ska bara checka läget lite :)

imorn är det julafton, och jag har lite blandade känslor för det iår faktiskt! varför? vi skulle dra ner på julklapparna detta år, jag försöker ta hänsyn till det och acceptera det, men jag vet inte vad jag önskar mig, det är jätte tråkigt, att inte känna den spänningen och undra om man får det man önskat sig eller inte. Nu tycker ni väl att jag är jätte konstig? okej,  tyck det då.

Det jag liksom kommit på är liksom, presentkort.. Hur kul är det att få i julklapp liksom? jag vill riva i mina paket

Jag känner  mig som sju, och jag vill vara sju år på julafton. hatar den här känslan!


jag ska försöka vara positiv.

Dessutom har jag en jäkla ångest att jag inte har julklappar till alla!



jag

sss

Jag skrev ett jätte långt inlägg men lyckades radera det så jag har inte lust att skriva en ny.. pusssss på er


shulelul

jagHey:) nu sitter jag här och väntar på louise som ska göra min header o design :) jätte snällt av henne <3 :)

Idag har jag bakat, och bara chillat typ.


imorn ska jag te stan :D


jäkligt glad!

Hej alla, jag är på jätte bra humör! jag har skolavslutning i kyrkan ikväll, sitter här med tights.. vet inte vad jag ska ha på mig "uppe" jag lyssnar på musik och är allmänt glad. !

Igår spelade vi match, det behöver vi helst inte prata om... jag spelade inte en enda minut, jag kände mig inte alls på topp.lyssnar på:  Queen – Bohemian Rhapsody

här har ni lite musik jag gillar: September – Mikrofonkåt

Queen – Bicycle Race

Starship – We Built This City

Takida – Feeble Pride

Takida – Ashamed

ha det bra , jag är jävligt pepp inför kvällen, att få mina betyg och sen få vara ledig i nästan 3 veckor! ;)

hej

hej och god jul mina läsare, vilka det nu är. Jag är hos ingela, det är sista gången :) åker hem halv 4.  vi ska tydligen dra på stan? som jag inte vill, det gör jag hellre själv... jag är på bra humör så därför får ni lite bilder:  har faktiskt inge o skriva om..

tjulelul

God jul allihopa, längesen, jag vet! jag har inte haft ork, och det är lite kaos i mitt huve, inge allvarligt, men det är saker som behöver bearbetas, ska bli riktigt skönt med ett lov nu känner jag. Det är nu jag börjar tröttna på skolan, perfekt tajming att ha lov somsagt.!
¨


shulelul

shulelul allihopa, jag har inte orkat blogga. Men just nu så mår jag skit! skulle kunna slå till någon just nu. så bråka fan inte med mig idag!!

Aja, är i skolan ska ha fucking religon! Religon borde inte finnas i skolan, jag är ateist och är emot allt när det gäller gud, lite svårt att betygsätta en elev om den e ateist?? egentligen vill jag skolka på religon lektionerna. Men Alla har så höga krav på mig, vill ju inte svika dom..

Fan har sån ångest! är så trött på att vara ensam att inte ha några vänner. ibland orkar jag fan inte mer!

RSS 2.0