fan

Heej <3 sorry för det dåliga uppdaterandet. Har inte hänst så mkt! Igår så börja vi måla mitt nya rum grått, och sen ska vi måla vitt med. Idag ska jag till Bup! ska bli riktigt skönt o prata av sig, har vart en bra dag i allmänhet, men jag har mått sådär, haft typ panik, vene, har haft skakningar, har velat flytt från lektionen men som tur var så gjorde jag inte  det, har känt mig rastlös och typ gaah, vene mått as dåligt :/

what a weekend! =)

Hej, min data fungerar fortfarande inte,eller jo med en kabel :/ och det är ganska dåligt tycker jag, inte ens kiddos kille fixa  det :/ och han e as bra med data! så vi får se om ja köper ny eller nåt.. :/

Nu till det goda, jag har vart barnvakt i helgen, sjukt kul! första gången ever jag fått  två ungar att sova utan att dom vaknade till efter att jag hade gått! stolt jag e!! höhö.

Jag har bakat idag, och lämnat alla mina Newbody grejs! nu e det bara mari KVAR.

Min data är seg! bläääää här har ni lite bilder sen sthlm!! =) datan segar! laddar upp fler vid annat tillfälle =)

rooooomassssdasg

Heeej! Internet fungerar inte på min data, så har inte kunna skrive, nu sitter jag o väntar på lektion!
Ikväll så ska familjen o jag till stan o se Endre! =)

Jag är för tillfället ganska besvken över att jag inte kom med i distriktslaget!  att inte komma med fanns inte! men men.
Imorn ska jag först Rida med ingela o Lilla Flizan! det ska bli kul, sen ska jag vara barnvakt! och bara ta det lugnt!
<3
JAG älskar att BAKA! Jag gjorde kladdkaka igår! ! askul!

Nu kom Ramones! ska dra o va sociaaaal nu! puss <3

GOOD NEWS EVERYBODY

Dágs att se på framtiden och gå vidare nu! Orkar inte med mer skit längre! Jag ska nå mina drömmar! om New york, och mitt yrke! tänker inte låta DIG vinna! du är svag och du är längst ner på jordens skala! du är svag som fan, nu skiter jag i dig! =)

Det som hände igår var inte bra, jag ångrar mig djupt!

Nu ska jag fokusera framåt satsa på skolan och sköta mig. Få tillbaka min mobil nångång, och få tillbaka fritt internet hemma.!

Anneli trodde på mig, sa att jag hade ambitioner men sen sa hon till mig att hon hade fel att jag inte hade några ambitioner alls! det kändes. För JAG vet att jag kan gå ut skolan med bra betyg!

Idag ska jag te bup, fan va skönt o prata med psykologen, som då heter, gissa??? ANNELI heter hon! alla jag känner typ börjar på AAAAA
 Dagen har börjat hyfsat, med att jag fått reda på små lögner osv, det kanske inte är så positivt, men vi har haft svenska ! =)

jag ska dra nu. jag väntar på att lektionen ska börja ! /amira


bad

Hej. det har varit några mörka dagar med hot ångest och rädsla. kommer inte att uppdatera på ett tag nu, det går framåt jag mår bättre, behöver bara komma bort från sverige ett tag..  vill bara bort från gotland, bort från sverige, låååååååångt bort, till Usa, men nej det blir inge av de:(

melodifestivalen

Hej. Nu har vi komme till vandrahemmet, i Fridhemsplan.! Det är sjukt snyggt, roger sover, majbritt softar, jag sitter vid data, fri datauppkoppling=)

Ska snart ge mig iväg till globen city och fixa lite autografer av Erik Saade, Jennifer jag fixar inte singeln men en autograf till dig ;)

Sen ska vi ut o äta med majbritts syster. Undrar var.,..

Nu måste jag göra mig iordning! HEJDÅ <3 LETS ROOOOCK!!! =<3

melodifestivalen

hej bloggen! åker till sthlm snart med båten. jag kommer inte att uppdatera, så mkt denna helg, jag kommer troligtvis tillbaka med bilder =) o massa skoj, puss

-.--.-.

hejsan! jag orkar egentligen inte skriva nu. jag e inne på facebook. sitter i soffan med majbritt och e trött, kollar lite på inredning..


happyness

Heej på er! som sagt igår var det match vi förlora mot hansa! men BRA spelat alla! <3 sen så åkte vi hem åt pizza och åkte och såg avatar på bio..speciell film asso!

aja. idah har jag vart i skolan. kommit hem och tagit det lugnt, Bea e här o hämtar sina grejer btw.
Ikväll e det träning. jag sak spela ute, eftersom jag har ont i knät när jag står, måste vila lite nu, satsar på distriktslaget istället,

på torsdag så skall familjen te sthlm fasen va kul de ska bli! <3

hare bra. pussold pic!

lets go girls

hejsan på er människor, här sitter jag i min säng och lyssnar på: Underbart med Kalle Moreus och orsa spelmän!
Jag är på underbart humör.

Kanske för att vi har match klockan 14.15 kom o titta det är mot Hansa hoburg B..
Jag ska vara ärlig och säga sanningen, jag går faktist aldrig ut på en match och tänker: nu J'vlar tar vi dom.
Jag tänker istället: NU ska inte släppa in bollarna bakom mih.! och blir antingen fly förbannad om det är en dag jag e på dåligt humör kan jag ibland börja nypa motståndarna i benen och så.. Det kanske jag inte ska skriva.. Haha. Jag skrev ju att jag inte har inställningen: Nu jävlar tar vi dom.

Målet är att inte förlora ! det är ju det som man ska tänka?

Aja igår så var mamsen och jag vid westbas o såg på andra chansen. Trevlans. + ATT DET VAR GOD KLADDKAKA Som dom bjöd på! mumma!

Lovet är slut och det är dags´för skolan igen! KUL, iallafall vissa lektioner, engelska e ju aldrig fel såsom svenska och No.

NO E kul men 8/10 fattar jag sällan nånting på direkten. Jo det där med medicin fatta jag direkt.. to easy var det










hejsan hoppsan

Hej, denna dag har jag spenderat åt att sova, städa, och träna på musikläxan.Nu kan jag hela låten utantill jag ska spela Welcome to my life med simple plan på gitárr, var tvungen att byta tonart, för den andra var låg.. Det var G.. den e antingen låg som sjutsingen eller hög som fan. så nu har jag fått på ett kapo. så nu kan jag spela och sjunga perfekt!

Jag har också städat rummet idag, jag hann ju inte igår. =) höhö...

nu sitter jag här, ska byta om nu. vi skall till westbergs och umgås med dom... o se på andra chansen. Inte jätte pigg på det eftersom jag vill sitta vid mitt nya program jag fixat på datan, : Chilirec.
Musik program! komplicerat och förklara men  man laddar hem musik lagligt !

Jag sak byta om n u.. Omg..... jag har match imorn. mot Hansa B. ! får se hur det går... puss på er!

happy

hej! Har åkt skidor med familjen idag! =) vi åkte 2.5 km. dan vad jobbigt det var. vi åkte vid Svaidestugan.  =) sen åkte vi hem och bada bastu, nu har roga åkt och spela, Så jag o majbritt har lagat mat och ätit fläskfile .potatisgratäng och sås. gott=)







ikväll ska vi bara ta det lugnt, jag ska kolla på tapeter på nätet.!  puss på er och godnatt!









tapeter

Hej, har vart en heldag idag, gick inte vidare i krullis. men jag ´gjorde fyra assist. =)

sen vare träning, sjukt kul som vanligt!

 
 
 
 
jag har inge mer o säga! Jo, jag kollar på tapeter och sånt, HELP ME!

wohoo

Hej igen, nu har jag gjort mig i ordning, packat allt,  och jag väntar bara på att få gå till busstationen med min ipod som kom igår som vart på lagning, jag fick en ny.. den andra gick inte o starta, weeird..  Hade liksom 700 låtar på den!!  men igår så fixa jag med låtar o sånt, så nu har jag 700 låtar! igen =)

Krullis är det man ska få spela! sen blire distriktslagsträning. Jag har fullt upp idag.

Imorn ska jag o familjebn, kanske åka skidor, annars blire bowling!

Senaste nytt från vårat hus:  det var iskallt i hallen och på toan nere! isoleringen? eller blåser det ?? Fy fan jag blev sur! jag vill söka till fuskbyggarna, men nu e det inte alls så farligt, vi har en värmefläkt där inne nu. Så nu e det bra =) aja. <3 jag e trött, och glad. kunde inte sova igår! irriterande. 

Peppar just nu med melodifestival låtar! =) me looove <3 ÄLSKAR DENNA SERIE!!!!!! <3

=)

Hej, Sorry för det dåliga updateringarna.. :/ har ju haft data förbud. :/ Aja, denna veckan har vi sportlov, och i helgen var ja i vibble! Hel kul vare.

Idag, så var vi i stan. var vi anneli! =) och sen fick jag nya linser, fick tillbaka min ipod som vart på lagning  

Jag är hur glad som helst, ska på träning snart, till och med det vill jag gå på. 

Ska te fastlandet nästa vecka! fett skönt. fiiiiiiinal,  eric saade. <333



PuSS måste dra nu,. ska  dra <3

RSS 2.0