speciell

Detta inlägg tänker jag tillägna till en mycket speciell person! en person jag alltid kommer att älska!

det är du som har hjälpt mig när jag vart deprimerad, det är du som har hjälpt mig när jag svikit alla jag har
du har hjälpt mig genom allt, till och med när jag bodde i sthlm så hjälpte det att prata med dig i telefon, även fast jag grät i en timme efteråt.

Inte konstigt att jag var som en svans efter dig när jag gick i tvåan...

du har ALLTID sagt till mig vad som är rätt och fel.
 dom svåra tiderna var det du som kramade mig extra hårt, och förstod liksom, fast nej det gjorde du väl inte?

men det var i din famn jag grät av att jag inte kunde lägga av och att jag visste att jag skulle fortsätta men av rädsla inte våga säga något, jag LOVADE PÅ HEDERSORD OCH SAMVETE att ALDRIG  göra så igen. En timme var det igång igen. I dom ljusa tiderna är du faktist helt fantastisk, det måste tillläggas då är du som en snäll björn som kramas och skrattar! jag nämner inget namn , men jag älskar diiig<3

lycklig

hej alla gangsters! va händer? jag sitter i vibble och typ segar, har jobbat hela veckan! inte kul.. eller jo! det är sjukt kul, jag tjänar ju pengar va fan! ;)

resan har gått bra, och jag är 2000 kr fattigare från ullared (gekås)
 
som sagt jag har bott i Vibble den här veckan, inte det roligaste jag vet, så fort jag är borta ett par dagar kommer alla tankarna  och jag blir.. inte deprimerad eller låg eller så, men jag har ett lite vassare humör.. om man säger så.

imorn åker jag till klinte med bussen, och jag ska vara hundvakt åt lilla På! så heter hunden, det är min faster och hennes snälla man som har en massa hundar! så jag ska vara vakt tills tisdag!

jag älskar verkligen hundar <3
börja tänka på tyresö tiden det var en ganske najs tid om jag tänker efter eller , det var en jobbig tid men den var viktig.

skogås! saknar dom där.. eller gör jag det?? jag vet inte dom var schyssta iallafall, bättre än på klinte...




Jaja, nu får ni ha det bra och jag saknar felizia! <333








fan killar! kan ni sluta vara så jädraz snygga jag blir ju galen!

norrköping!!

hej , igår kom vi, hade en trevlig middag, sen såg vi VM FINALEN, Mycket trevligt resultat!

idag så var vi på kolmården , såg MASSA djur som: varg, lejon, tiger, delfin, och massa mer, trevligt hade jag iallafall , jag älskar min familj! dom betyder ALLT!  Vi kom hem vid åtta och sen hade jag tråkigt, nu sitter jag vid datan, och har ätit en hel påse gott & blandet och sitter och inte svälter, ! hahah jag höll på att skriva det, jag menar att det är sjukt varmt!


nu ska jag se en film på tv, imorn ska vi åka till ullared, det tar 5 timmar!  så jag ska nog lösa en hel del kórsord occh lyssna på musik,  PUSS  PÅ ER ! =) //SPIKEN

lycklig.

HEJ! har inte haft tid mé bloggen, jo när jag väl skrivit ett bra inlägg så går det inte fram ! "webbsidan kan inte visas"

jag försöker igen, och vill bara säga att jag är lycklig, och att jag är på väg ifrån gotland en vecka. Imorn åker jag och familjen på en liten tripp, genom kolåmården, ullared och helsingborg! ikea.


just nu mår jag lite illa! har vart och tagit ur pengar nyss,dessutom ska jag låna en summa från mina PÄRON, schyssta va? ? japp!

dom här sista veckorna har jag vart med RAMONA <33! Vart på stan och på kneipbyn.

btw har jag vart vid ingela med, är inte så hemskt förstjust att vara där, men en helg är ganska okej man överlever, men EFTER RESAN SKA JAG VARA DÄR EN VECKA, SNÄLLA RÄDDA MIG NÅGON?




egentligen inga menat till henne, men jag vill hellre vara någon annanstans.. per othba o cesar? nai. det får jag ändå inte.



nu har jag ont i magen också


btw ska börja på ka skolan  i höst!! :D puss

RSS 2.0