humörsvängningar

Hej alla ni som läser min tråkiga blogg, typ ingen som läser, men jag skriver av mig här iallfall, mit humör är inte på topp. Jag har blivit så jävla känslig! jag kan bli ledsen och gråtfärdig för så liite! igår blev jag helt förskräkt av en grej som verkligen sårade mig. och bara nu för några minuter sen så frågade fia om hur mycket läska jag dricker egentligen (hade ett glas cola zero i handen) ja jag hade druckit en hel del läsk förut, och jag vet att jag är överviktig. Jag är lycklig, men jag har istället blivit något jäkla känslig, och jag hatar att jag ska börja grina för så jävla lite.



jag uppfattas väl inte som normal! fuck!

ska bli så skönt att komma bort från den här ön! har ändå inga vänner här ° gammal bild, men just nu är mitt humör en jävla bergochdalbana, om inte mer!

215

HEJ! ska iväg o jobba om en stund! sen ska jag till stan!

Btw så mår jag bra :D och jag ska flytta! men jag har ingen information och ge, för jag vet faktiskt ingenting om när och hur! lite dåligt av soc, jag har redan bombat dem med mejl de senaste veckorna...

jag har köpt ny mobil, en htc wildfire s , fick pengarna eftersom jag inte rökt på ett helt år, hela min klass rökte eller snusade. trodde aldrig jag skulle klara av det, men det gjorde jag! ny mobil blev det!

av pengarna jag tjänar ihop på jobbet så har jag ingen aning om vad jag ska göra med, spara tror jag. Har ingen aning vilka tider jag jobbar framöver och hur mycket, får hoppas på mycket eftersom jag flyttar tidigt i augusti!

två mvg :D

har slutat skolan med bra betyg! lycklig ? ja!

:D

avslutning imorn!!! whie, är nyklippt och har valt smycken o smink! puss :D jag som tagit bilden<3

feelings

Tja, ska till stan alldeles strax, ska på läkarbesök! idag har jag vart i skolan, hade biologi och sen på eftermiddagen skulle vi egentligen haft slöjd men det blev inställt. så vi fikade med vår hemkunskapslärare, och vi fick våra mappar, med alla recepten!

Imorn ska vi bara städa! JÄVLA tråkigt! men ändå skönt! sen på onsdag slutar vi! sö SKÖÖÖÖÖNT. sen om några dagar ska jag väl börja jobba. skulle börja jobbat imorn, men eftersom jag fortfarande går i skolan så var jag tvungen och byta bort passen. lite tråkigt att förlora tre dagars pengar som är ett antal hundralappar!

Aja, jag ska hålla ett avslutningstal på onsdag, Kanske sjunga en låt, jag är enormt sugen på det, men tyvärr tror jag inte det blir så beror på hur bra jag kan låten!

Vill bara säga att jag har enormt blandade känslor för flytten, jag kommer att sakna en hel del folk. Här på gotland har jga inte speciellt mycket vänner. Det är något jag ska satsa på nu när jag drar ifrån denna Ö! puss på erkollo 09jag efter en dusch typ.. lite old pics från sthlm :) och en på kollot

mvg

tjabbaaaaa :D allt bra med er? här sitter jag lycklig som en människa och lyssnar på social distrotion!
vill fan göra något idag, det vill jag varje dag!
söndag är en såndär tråkig dag som man bara vill göra något, inte vara hemma, helst typ åka till stan med familjen. Blir nog inte idag.

jag klarar mig, kan sitta vid datan hela dagen med, :D knarkar låten : angel wings!  så jäkla bra låt, tack petter, du är bäst.

jag vill ha godis, som vanligt, men jag har gått upp i vikt som fan, typ 10 kilo? så jag måste hålla igen, men jag suger på det!!! haha, får börja med det efter sommaren? för i sommar ska man ju bara ha trevlig och käka gott ! jag

hassela



VARNING FÖR ETT STARKT INLÄGG OM HASSELA










Jag måste få ur mig det här,  nu när jag ska ge mig iväg och inte ha med hassela att göra så ska ni få min åsikt på hassela gotland: 

Min åsikt är att hassela gör ett bra jobb med ungdomar, nej dem lyckas inte alltid. Dem har varit inblandade i en hel del korkade grejer, solidaritet vetifan jag kan säga  att den"policyn" håller, inte med det som har hänt nu i vår. Jag tycker Hassela har hanterat det ganska dåligt. Jag har faktiskt aldrig hört Hassela sagt "Förlåt, vi agerade fel den här gången" Jag tycker det är absurt hela hassela, sen om jag tycker det för att mina bröder har varit inskrivna där kan va så, där misslyckades dem rejält. Nåja, jag tycker hassela är ett skämt. Jag kan ta ett exempel i skolan, eftersom jag gått där, Helt plötsligt slutar en lärare komma, och dem säger att han är sjuksanmäld, när jag har fått information om att han har slutat, Jag har inte fått denna information av Roger, som jobbar där med, Utan av en lagkamrat som pratat med han. Att säga att han är sjuksanmäld, är inte rättvist, för det första har vi missat JÄTTE MYCKET lektionstimmar inom det ämnet, sen så tycker jag inte om när lärare ljuger och säger att han är sjukanmäld när han i själva verket slutat, och sen ser jag att hans skrivbord är rensat, sjukanmäld??? NEJ.... Jag skulle kunna ta upp massor, men jag vill inte det, med risk att jag får tillräcklig skit för detta inlägg, jag skriver kanske klokt om vad jag tycker om hassela när jag flyttat.

Jag har haft ett bra skolår på hasselas skola, dock tycker jag inte att saker och ting inte sköts på rätt sätt!








ggggggggggggggg

Hej jag heter Amira och har Fått G i matte, nånting som nästan har varit omöjligt under en längre tid, så jag blev rörd, och väldigt glad framför allt. Jag har gjort om nationella provet, och fick 41 poäng, man skulle ha 22 för att bli godkänd... JAH ÄR BÄST.! PUSS PÅ ER

G VG MVG

Tjaaa alla, jag är enormt lycklig, sitter nere vid familjen o ser wallander, skriver mera sen :) pöss på er :D kollo 09jag efter en dusch typ..

varm och lycklig

Tjaaa :D jag är något jäkla trött, ska pallra mig till skolan om en sund. Inte långt kvar nu. På fredag ska vi till stan och gå runt ringmuren som är skittråkigt, men men, sen ska vi ha livräddning på nåt bad.. :P

aja, jag är lycklig och väldigt varm! så puss på er :)

lycklig! alltid

Hej på er, har vart ledig ett par dagar, rätt skönt fakiskt, har varit istan och köpt lite kläder, ska nog åka in och köpa mer en annan dag, eller inte kläder, när jag börjar jobba ska jag köpa lite andra grejer, :) kanske en systemkamera, högtalare till datan, ny mobil, och lite grejer.
Livet rullar på, jag sköter mig, och snart så, har jag gått ut nian också!

Idag vet jag inte vad ska göra, plocka in kläderna jag köpte igår i garderoben ska jag göra, jag vill på loppis, jag älskar loppis, speciellt att titta efter glas, med roliga tryck på.! jag samlar på sånt:) här har ni en bild på mig! puss

RSS 2.0