hej=)

Heej, back in buisness, eller hur det stavas, Praon gick så himla bra, fronta plocka upp varor, och massa annat, fick massa beröm, ska söka sommarjobb där =)

I helgen, så har jag vart med familjen, vi va på maxmorgan med westbergs. =) god mat.
Sen så gick vi hem o såg på hockey=)

Lördags så rensade jag mina saker. KUUL=) sen såg jag o majbritt melodifestivalen, åt godis och chips, och hade det luugnt! såg på film och bara hade helg.
I går vill jag inte prata om! vi kunde lika gärna Kört VO.... Åh vad sur jag var efter matchen, men ANDRA PERIODEN VAR PERFEKT"
men det blev förlust..

NU blire skola en vecka sen SPOOOOOOOORT LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV! VILL VILL

jobb

Klockan är 2 och jag har avverkat alla lektioner idag, hoppade över gympan för jag kände mig väldigt nyisig och hostig. Jag och Ramona gick en promenad istället. 

Klockan 4 ska jag te ringduvan me soc -.- och Co, de e roga o mb.

Imorn ska vi göra fisksoppa på hkn.. ingen komentar om det...

Ramona har sagt att loftsäng INTE är för småbarn! så HAH. Mari du ser..

Vad ska jag göra te klockan 4?

Känner att jag skriver sjukt osammanhängande, hahah xD :P puss på er, nästa så finns jag på  i klinte =) mohaha! prao  i en vecka , sköönt <----------------------sen blire tbx te

<3

Heej, igår spelade vi berggren cup, gick helt okej idag. Men vi slog 83! fy fan vad skönt det kändes! mohahah Jaja.

Jag sitter i skolan och hostar, ska ha matte snart"/

Loftsäng=för barn?  den här då??











=)

Heej, nu sitter jag på lektion, eller lektion o lektion, vi har data, jag ramona o gurra kom försent, nån svamla om nåt anat.. weeeeird. men men , nu e jag här. Ska titta på möbler på Ikea så jag får lite insperation! <3








































 lite sånt här skulle inte va fel va?
 

jag vill ha... mycket man vill ha ;)

liiiiiiiiiife

Heej! =) im back. I Söndags var jag med Katja <3 Vi bakade.  =) haha kuligt^^

Igår var det tränin.. Var trött o inte fokucerad. Just nu vull jag bara fokucera på skolan o egentligen bara spela innebandy när jag själv känner det.. Jag börjar tappa lusten igen.. Jag vet inte varför. Komigen nu, jag får rycka upp mig !

Jag ska´byta rum! jag håller på o göra en skiss hur rummet ska se ut, alltså hur jag ska möblera det. ska nog ha det ungefär som Bea hade det men lite förändringar! vill ha en loftsäng!  Tror inte jag får en, men roger sa att vi skulle prata om det, Majbritt skakade på huvudet. Vad ska det beyda??

Jaja, inredning är kul, sak gärna vara mjuuukt och typ fluffigt, kuddar, ljus ochsånt =) men men, vi får se hur det blir!  Ha det bra puss =)

frukost

Hej och godmorgon! jag e uppe tidigt.. klockan 19.. haha . Idag ska jag städa:/ sen ska jag bara ta det lugnt med mamsen och äta gott tror jag, vi ska se på melodifestivalen =)  jag funderar på att gå ner o äta frucka.  Jah e hungrig, macka juice, kaffe och yoghurt skulle inte vara fel, men pärona sover, dom kom hem gansak sent igår! jag la mig ifrån vid 1 typ. eller nånting.


Men ha det bra . puss

happy

Heej, ligger i sängen o lyssnar på musik, funderar på o se en film? Neej..  E för jädra trött för det, Ska egentligen sova nu.. men orkar inte. nu när jag äntligen får ha min nya dator. Mm, har dataförbud, Men ikväll e jag ensam hemma för pärona e vid westbas.

Ikväll har jag gjort mat till mig själv som bestog av: lövbiff, sötsur sås, sallad, pommes frites. Visst e jag duktig. faktist skönt o vara ensa
 Imorn ska jag bara ta det lugnt. typ städa rummet,orka typ inte idag, va social me majbritt, prata me henne om allt o lite till.! hon betyder mest <3 sen  gick vi te ica o handlade. Träffade Anki där(: längesen man såg henne.

Sisse med <3

Hahaha. Erik var i affären, hasselas chef

Eik: åh amira har du köpt blommor till mig ?
amira:verkligen inte.
Érik: va?
Amira, nu tänkte jag säga något riktigt dumt men jag behärskar mej
Erik säg!
JAG: nej

 Det som jag hade täknt var o säga: visst du får blommorna om du inte varslar min Pappa, dom ska ju varsla 30 På hassela! :O jag gissar: om 5 år är hassela i kk om dom fortsätter såhär?  mina tankar om hasela sjunker faktist varje gång dom drar ner på folk eller nåt annat...



Komunen drar in på special undervisning, och en jävla massa pengar och dom tänker på miljön MEN, när majbritt öppna nå räkning eller faktura elr nåt så var det ett blad som var fyllt med siffror, och sen så följde det med ett papper där det stod gotlands komun och inge mer? Jag menar det är säkert 20 00 som får såna grejer av komunen, 20000 ONÖDIGA papper.


 Men iallfall, när vi var i affären så passade jag på o prata med niklas. Han e väl chef för ica elr nåt? jag ska praoa där om 2 veckor. :D happpppyyyy puss på er <3

shopping sugen, vill typ ha 6000 o köpa för =)

vill ha <3Topp  SetVäskaVäska


Kavajlite kläder som jag vill ha!

=)

vill lägga in bilder på kläder som jag vill ha men det går inte bra! HJÄLP??


jaj

Heej! =) hoppas allt e bra med er, igår var det träning. KUL men jobbigt, fredrik var där så det var kul! han e as bra i mål <3 Hade typ inge vatten hemma igår, nån vattengrej hade briste.. det var vatten i hela vår trädgård, vad var det? 90000 liter i timmen hade det sprutat ut..

Jag är trött, har musik prov idag, hade ingen aning om det, ska fråga om jag får göra det nästa vecka.. :(

 

akriver sen puss <3


english inlägg xD

Hello there, how you doing?  im gonna have englishtime soon. Im Bored, and mad, i dont know why? thats scary.. my parents are in stockholm, talking with soc.. not mine! mohaha, im happy for that!

Today i was late to school, i came to school 10 o clock. that ´isnt good at all. sorry :( never gonna happen again.. ´When i was going to school, it was cold, and so windy! 

ýesterday i was so tired i looked at tv: Greys anatomy, navy ncis, house navy ncis, house, that was my tv night, my parents was out and meet milan and briggita, they buyed a new house for a months, two months a  go or something. I dont know if i want to go and trainig tonight.. Yeah, just if Fredrik is comming.he is a good coach for me in floorbol. i gotta go, inger is here now,bye! <3

liiiiiiife is amazing

Hej, förlåt att jag inte skrivit, Men jag har vart ganska smått negativ i mitt huve, så då e det inge ide och skriva, men nu e jag på bättre humör, och kan säga att helgen vart great! och att veckan börjat lite sisådär, igår var jag på träning, sjukt trött var jag!

Roger me. så han strunta i träningen, det tänkte jag me göra, ville se på innebandy på träningen.. men det fick jag inte!:P

Jag har märkt att jag e en "lillpolis" haha, säger till alla att tänka på betygen, säga till andra att skärpa sig, men det e för att jag bryr mig! annars skulle jag bara skita i den personen, låta den ruttna ihop och knarka supa och vara ensam, vara en kriminell jävel. Gustav står här och skrattar! vadå? det e ju sant.. Gustav is THA SHIIIIET!

Jag pekar inte ut någon person! Jag vill ju jobba med problem ungdomar, vuxna som har problem, me knark och alkohol, kriminlitet, och sånna som har borderline osv..  Nu ska jag hjälpa gustav och få ordning på hans liv: då börjar vi ! =)

RSS 2.0