sova sova sova

Tja, jag är på skit dåligt humör! vet inte varför, eller jo fast ändå inte.. men jag vill bara försvinna nu! jag vill ha kläder!!! NUUUU

inte därför jag e på kasst humör, min dag än så länge har varit skit!


finns anledningar till allt... finns ingey bra just nu som jag vill berätta, ingen anledning till att jag skriver då ju?? jaja, puss o hej

       

JAG ÄLSKAR JU DIG...

idag saknar jag dig som mest och hatar dig som mest.. alla tankar går till dig, varför kan du inte vara normal för? jag saknar och hatar dig på samma gång, kommer vi nånsin få en bra relation tillsammans så att vi kan prata utan att du ska börja med ditt tjat, just idag känns det att jag är utan dig.

MORS DAG, FY FAN FÖR DET, JAG SAKNAR DIG MAMMA :/

BLOGG TORKA

Tjoooo alla, jag sitter här hemma nu me Jannike , har precis  käkat, har vart hemma idag, mådde inge bra imorse.
 
Tror jag tar en paus från bloggen igen..
amira-p på bilddagboken
amira pikacs på Fb sen har jag kamrat  men e inte inne längre

I VECKAN ÅKER HÅRET AV!!! KORT KORT! MOHAHAHAHA

roooock

Tjaaa! Nu sitter jag o väntar på guysen, sak typ vara med o spela när dom repar, haha, roger hade sett att jag jag skrivit att jag ville starta band, och då sa han att jag kunde ta med hans acc gura och köra lite med kalasgubbarna, ringde precis till Uffe och fråga var dom var. Dom var vilse, Hade åkt till fel replokal. Haha.
Är ledig idag sköööönt! Dom andra har Prao, jag ska vara i skolan hela veckan, känns inte bra, Bara jag och Jannike + kanske en lärare... Nej tack..... men jag har inget annat val, så det är bara och stå ut om jag inte ska ta den lätta vägen, men nej, måste faktist få minst två VG! annars e jag inte NÖJD!!! 

 
Ha det bra! puss s

love

Sorry för den dåliga updateringen! igår så hände inte mkt! va på Fotbolls match, asso ingen seriös vi va tio st och vi spelade för kul!

Idag så ska man in till stan, ska lägga golv hoss syrran, inte jag utan päronen, Ganska tråkigt för mig, blir väl och ligga på soffan och sova, orkar orkar egentligen inte åka med men har inget annat för mig så varför inte?

Imorn blire sthlm, ska hämta cykel, och lite annat grejs i Sthlm, VILL KLIPPA MIG KORT NU! orkar seriöst inte ha hand om mitt burr! blä.

På lördag äre 40 års fest, det ska bli enormt kul! puss på er love ya

ncis

Tjaaa, ganska okej dag idag faktist! ikväll har jag vart i trägården me Splitten,  vi har gotzam dag imorn vi ska samla in pengar till ett barnhem i Zambia! så har jobbat lite ikväll och ska jobba resten imorn.
 Nu ska jag sätta mig ner i soffan och se på Navy cis, as bra program :P

never ever

Hej! hoppas ni har det bra, jag är trött, har vart i skolan idag, orkar inte berätta om dagen, eller hur den vart !

ikväll ska jag bara ta det lugnt! nu ska jag titta lite på kläder! som vanligt ska gå in på ELLOS eller NELLY.COM =) blev ett kort inlägg!

Jannike!! saknar dig!! <3

f a <3


I THINK IM HAPPY NOW....

Tillbaka till verkligheten! Det har hänt en hel del! dom som vet dom vet! det är dom som inte säger något till någon! ni vet vilka ni är <3

Imorn ska jag till skolan, Klinteskolan! 8:A! Jannike ska va min assistent, vi känenr inte varandra så himla mycket, men det blir nog bra! Vi gick på stan härom veckan och det var helmysigt! det kommer nog att gå kannornes! jag äe lite mer orolig för mina betyg hur det blir med dom... jag tänker egentligen inte godta G:n men det får det bli eftersom det blir byte nu och så vidare, jag har ingen musik dom sista veckorna, o på södervärn fick jag Vg! om jag framförde min läxa som jag ALDRIG han :/ men..
låt oss se på det goda nu!

jag har målat klart rummet, nu är det bara listerna och allt småpill och göra. sen ska man på IKEA och shoppa sen är det klart!

 ha det gott alla läsare, LOVE YA (L) (<3) KAN inte ladda upp några bilder :/

RSS 2.0