magnus lindberg-dörren går inåt!

Hej, här e jag igen. Jag Har bara sovit 4 timmar inatt, somnade vid sex, o vaknade vid 10. Så jag är ganska trött. Nu skriver jag lite på word programmet
Får se om det bara blir bara skriv eller om det blir en 200 sidors bok, Mm det får jag se. Har mycket och fundera på.
Igår var det träning, fan vad bra jag var. Jag var arg! på en viss pappa, haha. Men jag är jäkla bra när jag är arg.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt! Känner ingen hunger, jag e inge hungrig alls, jag har bara druckit kaffe och tagit en macka.vad fan är det för år?












På måndag fyller jag år. 15 bast. Jag har nog inget nyårslöfte iår. Ha  det bra ! :)

Imorn är det träning. Det ska bli kul.

sry

Hejsan hejsan, och god fortsättning på er! Har faktist inte haft tid o skriva! Har hållt på med min nya ipdd som är knasig. Jag behöver hjälp med den!

Ja, jag är nöjd med mina julklappar,jag fick: Smink, Bolero, Snoddar, och pengar o så var det en sport behå!
Jag köpte en ipod för pengarna som sagt.

Idag så Har man inte gjort mycke, vakna vid tolv typ, sen åt jag frukost tillsammans med Bea och Roga! mysigt, Sen spelade vi spel. Jag förlorade så klart, men det var ett mycket roligt spel, och kan gärna spelas om, det tar typ två timmar, och vi spelade inte ens klart eftersom Roger skulle hämta majbritt i Hemse! Bea VANN, stort över mej, Roger kom så klart två, hur kan det vara att jag förlorar i spel?

När jag vinner så blir jag sjukt glad, men det är inte ofta, och han erkänner inte efteråt att vi ens spelat det där Jädra spelet, Men jag brukar vinna i Bluffstopp och Fia, och har vart sjukt nära att vinna i monopol EN gång, Hahah ha det bra, nu ska jag ladda inför INNEBANDY träningen, och Bea, du SKA träna!! :) har ju aldrig sett dig stå i mål<3  puss på er alla, Nej gud vad hungrig jag är!!!!! :D

god jul kära vänner!

Tjenare! Idag är det julafton och jag är på sjukt konstigt humör! nervös/glad typ.. jag vill öppna paketen NU! Jag har öppnat ett paket, och det är från Anna! tack så mycket! :) hörlurar:) hello kitty hörlurar. Jag blev glad, om en 50 min är det Kalle Anka! jag tycker inte om det, men jag kan ända inte låta bli och se på det! Haha. Jag älskar min familj!

Jag har köpt typ 2 kilo godis idag. Mohahahahah SNACKA om att någon blev små irriterad... haha men men, det räcker ett tag nu iallafall. :)

Julklappar julklappar julklappar, om jag inte får en ipod? jag tänker inte visa att jag är besviken! kanske någon vecka senare. Det är en som egentligen inte gillar julen och då vill jag inte vara till besvär
!

JUL

Hej idag har jag städat, handlat, och julpyntat! jag är ganska trött! Jag kommer säkert inte kunna sova inatt! mohahaa, imorn är det julafton och jag ä jätte förvantansfull! Det här julaftonen kommer bli annorlunda. Det vet jag. Ingen julmat!! SKÖNT. Jag har vart på 4 julbord i år, o jag är ganska trött på det

jag önskar mej en ipod och jag hoppas hoppas jag får den. Jag kommer bli besviken om jag inte får en, men jag kommer inte visa det för att inte vara gnällig och så! vad önskar ni er då? <3 puss och godnatt, men framför allt


                          GOD JUL


jul

Oj oj oj vilken dag!

jag har varit i stan och bakat julgodis med sofia <3 vi hade trevlans, När jag kom hem tog jag det lugnt, råkade ta sönder kontors stolen när jag hängde på den! jag blev livrädd! förlåt pappa! Han skadade sig inte.
Ikväll har jag ätit pizza, byggt snögubbe ute och bastat, det konstiga var att jag fick en sjukt konstig känsla när jag var klar. Jag bara låg i snön och jag var arg/ledsen/glad. Fett konstig känsla det var!

Men nu är det jule tider, och då ska man  vara glad. imorn ska jag o mamma julpynta och sätta upp granen!inte nog med det så ska JAG skotta igen..det är ganska kul men ändå inte faktst.. Gud vad trött jag är. ska nog sova snart! Ha det bra så hörs vi imorn! :)

banndy

Amira spkas städaren, nej inte direkt va? haha, jag och pappa har städat nedervåningen idag, jag blev precis klar med min del! Så nu sitter jag här och pustar ut, fast det blir bara en liten stund ska på innebandyträning sen! Jag e trött men jag lär nog bli pigg snart igen, Kaffe? Ja
varför inte.. Haha, det blev ett kort inlägg idag! kanske skriver mer efter innebandyn, vi ska möta killarna. :)


grejer

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1367506/spikas?claim=eh8smakswry">Följ min blogg med bloglovin</a>

ska nogsova snart...

TRÅK

Här sitter jag!

Har vart med Jennifer en stund idag, vi hade kul! och resten åkte in till stan. Jag har tråkigt! Jag har precis spelat på rogers acc gitarr! mohaha längesen! drog ut lite låtar som inte är världens bästa men kul o spela.
ikväll blir det lugn kväll tror jag, ska FÖRSÖKA övertala mamma o pappa o se på någon beck film
. INGRID AND ME <3 <3 (L)

Yeah

Någon som är vaken? jag är! jag trodde det var natt!´jag har säkert dragit mig i sängen i en timme! nu är jag klarvaken! idag, ja vad ska man göra idag? Vi ska in till stan o hjälpa syrran med att bära grejer till hennes nya lägenhet! det blir great!

Jag fryser ihjäl! typiskt! imorn ska jag o roger städa huset, inte det bästa jag vet men man  får hjälpas åt i juletider, men det får man annars också! haha.

Jobbigt att jag är klarvaken! Jag har lust att väcka resten... men nej, jag ska låta dom sova. Det blev en sen kväll igår. Vi spelade ett sjukt roligt spel som hette: "pop rock"jag o mamma förlorade mot pappa o Bea! puss på er! och sov vidare  nu!


Jag är uppe ONÖDIGT tidigt!! :(


GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUL!!! :) :) :)

home sweet home!

Hej! Det är en lycklig Amira som skriver, jag lovade ju att jag ska skriva om mitt 2009! det här året har vart komplicerat så jag ska försöka förklara så gott som möjligt!det har hänt SJUKT MYCKE! men först tänkte jag berätta om idag! jag hade sjukt mycket packning.
men jag hade hjälp av linda som då också skulle ta båten, det tog jätte lång tid att komma till båten eftersom jag hade så mycket packning, när vi väl var på båten var vi jätte hungriga så vi köpte mat! GOTT! båtresan var kul, såg en bra film, sen hade jag o linda kul med hennes mobil.
vi filmade lite! tycker det är kul! Nu sitter jag här HEMMA nöjt och glatt efter att tagit en bastu med familjen och ätit en good kött bit! imorn ska vi åka och äta julbord.
Det ska bli kul, jag har köpt en  klänning som jag ska ha på mig imorn!  Fast jag börjar bli trött på julbord eftersom jag redan varit på tre!Jaja, nu ska jag gå och vara social me familjen! fast dom ser på "På spåret" o det är inte min favorit!




                              Ha det bra allihopa! jag skriver mer imorn!/ spiken i buren :)


mot nynäääs....

dags att åka mot båten! sorgligt men sant! men jag kommer snart igen, det är just när jag åker tillbaka som jag blir depp!  Nu blir det ganska tyst på bloggen ett tag men håll ut!! jag kommer om 2 veckor, orkar ni vänta så länge ?


HAPPY!

god morgon allihopa! jag drömde inatt att det var nyårs afton! så jag tänkte att snart fyller jag år!! men nej det är den 6/12 och snart kommer dagar som jag är lycklig på, jag är lycklig nu med, men jag är lyckligare på ön med tryggt sällskap!

dags för en kaffe o en macke till det! Jag ska försöka så att dagen går sjuuukt sakta men det kommer inte att gå. Tiden går inte långsammare för att jag vill att den ska göra det! jag vill inte åka tillbkaka! dessutom är mitt headset sönder, det är glapp i, utan musik är det inte riktigt en vardag! Klockan 4 idag sitter jag på båten till nynäs, sedan har jag en lång resa till västerhaninge,UTAN musik, sedan till handen, från Handen sak jag ta bussen! blää och imorn skola! men NU ska jag tänka POSITIVT!! jag är glaad! Jag väntar på att resten av familjen ska vakna, Jäkla sjusovare, haha nej men roga spelade igår med kalas så han förståår jag! jag ropar på mamsen! ;):MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMAAAAAAAAAAAAAAAA VAAAAAAAAAAAKNA!!!! hihi puss på er/SPIKAS IN THE GOAL

gotland är min ö

dags att sova snart, min data är sönder så jag har en av familjens, lite tråk, jag kom på att jag inte BARA önskar mej en ipod utan en bärbar data! velat haft sjuk länge, har faktist inte tjatat om datan för jag vet att jag inte får en på ett tag! iallfall kvällen var väldigt kul! jag har nog gått upp 3 hg nu! Trevligt att träffa alla, förfesten var ganska kul med! egentligen inte, för andrea C vann över mej i singstar flera gånger! men men, ska nog ta och sova,  eller sova? nej jag kör fifa!! jag åker tillbaka till skit sthlm ,men e tillbaka snart! ha det gott puuuuuuuuuuuss

this is me

Hej allihopa, jag har gjort mig ordning jag ska på julbord me familjen me kalasorkestern o company, dom ska spela på Warvet, det var ett tag sen jag såg gubbarna. jag är helspänd det ska bli sjukt kul och äta julbord med roligt folk och kanske ta en dans med någon, jag är inte den som bjuder upp, för när jag väl börjat bjuda upp jaa då är jag galen! imorn åker jag tillbaka till sthlm! tyvärr, men jag är hemma  den 18 dec och då ska jag berätta om mitt 2009
idag var jag en stund på julmarknaden var ganska tråkigt, har egentligen aldrig tyckt om julmarknaden, men jag brukar gå iallfall. 
jag ska snart gå och platta håret! jag finns på mobilen fast ine mycket, jag kommer som sagt vara upptagen med bra musik,gott julbord (hoppas jag!) och trevligt folk!  













ha det bra, puss

..

Hej igen, jag kan inte hålla mej borta från att skriva, men imorn ska jag åka FLYYYYYYG!!!!!! RIP amira, haha men  asso ska te bof idag så det fixar sig i helgen så blire julbord, mitt andra! haha det är alltid trevligt, nu me rätt sälskap! ha det bra ! puss dags för lucia träning!

RSS 2.0