iam really happy

Ja.. då kan ni förbereda er. mitt 2009, kommer jag att börja berätta om snart!  med nöje! jag berättar först hur mitt år har varit, och jag kommer vara klar den 31 dec! det här året har vart den jobbigaste, sorgligaste tråkigaste lyckligaste speciella  år, januari det har hänt mycket, jag har vart med om mycket detta år.

Jag har hunnit med, att bli 14, vart osams med massa folk, köpt nya kläder förlorat människor som har betytt mycket! Bla när jag bytte skola till södervärnsskolan! jag har vart med om massa, jag ska berätta lite sammanfattat varje dag from 18 dec! ha det godis! då flyttar jag hem, BTW, är det bara jag som tycker att svenska är ett drygt språk och att engelska e sjukt kul o prata? jag älskar o prata engelska! PUUUUUUUSS! /SPIKAS! LOVE YOU GUYS! AND FAMILY AND EVERONE!


.....

Tja, jag skulle ju inte skriva förren den 18 dec!!! men nu e jag e skolan och har tråk! :( haha men torbjörn kom inte, aja jag har typ tusen tankar på massa onödigt! hah och jag kom på hur bra jag är på innebandy, jag skryter inte det är det enda jag har självförtroende i tänkte lägga upp några låtar som betyder mycket för mig,   Jag tänker på två personeer, och nu ska jag lägga upp en till! :















takida for my looooooooooove! och så nu till den jag e kär i :* jag älskar er!

hej< e

nu e det så här va, jag ska börja skriva snart igen den 18 dec då flyttar jag hem och då ska jag skriva hur 2009 har varit för mig! så ha det bra tills dess och så hörs vi den 18 december puss på er!! /// spikas the best

dejavugotland.se

Heeeeeej, det var länge sen!! sitter i skolan och har håla inge No! glaad. snart ska jag ha spanska, känner för o skriva på engelska, älskar fan engelska!!! :) so hello everybody, whats up? im in school right now, im quiet bored. I miss gotland, and i miss my parents who lives on gotland, roga and mabben! i have an question to lucinda, do you think i can get VG or MVG in english in school? i have some little problems with the "gramar" i live in english i want to move to USA  and live there for 2 years!

when im talking english i have easier to talk and im more open, i talk more, and im funnier when im found te worlds, so. Have nice day,  btow i saw the MJ film, it was so good, i was not crying but i felt that im know him, i want to see him! yeeaH IN HEAVEN!  btw  go to this site:


       dejavugotland.se  my daaaaaads band!!! thyre are best, specially two: fredrik, tjhe drummer and lucinda the best singer i ever heard on gotland, !!!! simply the best....jag som tagit bilden<3

RSS 2.0