lovely...

BLOGGEN LÄGGS NER!  tar inte bort den, men jag kommer inte att skriva i den, efter att jag flyttat, eftersom dator användningen kommer vara minimal..

har så mycket negativt OCH positvt i kroppen inför flytten,

positivt:
+ rummet verkar bra
+personalen verkar okej
+dem som bor där verkar okej

negativt:
-200 kr i månaden
-ingen tv på rummet
-ingen data på rummet
-dem är kristna
- det är fyra kilometer till en busshållsplats.
- jag är ensam tjej...


vet att det negativa blev mer än det positiva, men tyvärr! :(

jag försöker vara positiv till det här och jag ska ge det en chans! egentligen vill jag flytta  idag, innan fler dåliga tankar kommer! MÅSTE TÄNKA POSITVT!


fan vad bra jag haft det under 6 år! varför har jag inte insett det för? har fått 500 kr i månaden, nära till bussen, haft både tv o data på rummet! ska nog köpa en bärbar dvd,!

..

hej! nu har jag vart på andra sidan vattnet och hälstat på boendet, verkar helt okej, vet dock inte om jag klarar tre år där... har en känsla av att det blir tre hårda pluggår.! vi får se hur jag trivs. jag har fått ett relativt positivt intryck, jag vill flytta dit nu, inte för boeendet skull, utan för att lära "känna" kalmar , hur man tar sig, och vart allt ligger, flyttar om 16 dar! :D ska ha en liten fest med familjen, en hejdå och lycka till fest. måste komma på en bra lösning hur jag ska klara mig på 200 kr i månaden...

..

hej! nu har jag vart på andra sidan vattnet och hälstat på boendet, verkar helt okej, vet dock inte om jag klarar tre år där... har en känsla av att det blir tre hårda pluggår.! vi får se hur jag trivs. jag har fått ett relativt positivt intryck, jag vill flytta dit nu, inte för boeendet skull, utan för att lära "känna" kalmar , hur man tar sig, och vart allt ligger, flyttar om 16 dar! :D ska ha en liten fest med familjen, en hejdå och lycka till fest. måste komma på en bra lösning hur jag ska klara mig på 200 kr i månaden... (a)

maaaat

Hej på er!  idag ska sov jag till klockan ett, SKÖNT, ville ligga kvar längre, men jag var PIGG, ovanligt för mig.. haha ,aja, ska lösa lite korsord, vi ska dra och äta om en stund med några vänner till familjen.

får somsagt lön på måndag, jag ska köpa present till mandis <33 det är allt jag planerat med lönen, min  lön som kommer i augusti ska jag gå på ikea för, den här kan man nästan typ slösa bort känns det som:P får se, puss på er

happyness

Är på bättre humör! fast ändå inte! tänker skriva lite om det som hänt i norge ur min synvinkel:

tycker det är helt sinnessjukt, och jag lider med människorna där! blir bara surare och surare när jag ser nyheterna om det. så jag undviker det, kollar lite på aftonbladet och kollar små uppdateringar.

Jag har inga "större" umgängeskrets i norge! känner dock två stycken som bor där! självklart har dem plats i mitt hjärta! dock så lever dem båda två som tur var <3  nu ska jag va lite mer allvardaglig..

Får lön på måndag, undrar om jag ska ta och beställa hem nåt från hm, eller från nåt annat? eftersom vi inte kommer ha tid att shoppa när vi är i kalmar ? kanske ska spara pengarna! något jag har EXTREMT svårt för! jag har en hatkärlek  till det, jag älskar att shoppa, ångesten kommer när jag inte har några pengar kvar!  aja, jag funderar på om jag ska till affären och frossa i tidnigar för min hundralapp jag får varje vecka? eller om jag ska spara den med! åååh låter ju som om jag har världens psykproblem med pengar ju! haha , men just pengar har jag svårt för, värt ett besök på psyket kanske? Nej skämt o sido behöver ja nog en "godman" som har hand om mina pengar så att jag inte slösar bort dem på en vecka, en dag, eller en timme! omg, måste fan skaffa mig en sån när jag flyttar till egen lägenhet! annars kommer jag få problem!







Ni som orkade läsa det här, ni får en kaka! :)






håller på med bildredigering, och vill ha ett program där det finns gott om penslar installerade! så svåårt att hitta har installerat hur mycket som helst, men det har åkt i papperskorgen, för det inte fallit mig i smaken!


Har ni tips på GRATIS program på bildredigering med massor av roliga penslar installerade är ni välkommna!


sumopain.com ligger tydligen nere? mitt favoritprogram! där kunde man göra HUR MKT som helst, aja, puss på er

sad

vill bara försvinna genom jorden just nu! ingen innebandy blev det heller!

idag har inte vart en toppendag för mig!

jag skriver sen när jag är på bättre humör..

looooooooover

HEEEEEEEEEEEEEEEEj bloggen, här sitter ja helt utråkad! jag har jobbat idag, helt okej, dock segt! sen fick jag avslag på min ledighet, åker ju nästa vecka och hälsar på där jag ska bo... kriiiiiiiiiiiiiis hotell och allt är ju bokat...


ehm, imorn är ja ledig, funderar på att dra till tofta strand?

Roger är iväg på musikläger, jag sitter här utan någon cola! majbritt vägrar säga vart flaskan är

i was born this way, accept it

såg att min statistik gått upp en del :) alltid kul!

Idag har jag spelat äventyrsgolf på kneipbyn med emilia, kul.

Jag ska nog börja packa lite kläder nu! jag vill flytta NU! dock hoppas jag att boendet är bra!

för övrigt så förstår jag inte mig själv, hur kan jag vara så glad när ja inte har nån förutom min familj (amanda har jag också) visst blir man deppig på kvällarna, jag kan dock hantera det nu.

imorn jobbar jag som vanligt, ica har fan bättre sortiment i vissa grejer har jag märkt, hygien artiklar bl.a !

jag har spelat gitarr ett antal timmar idag, kanske börjar få lusten tillbaka? HOPPAS! Jag älskar ju att spela gitarr men jag är så jäkla lat, så jag plockar aldrig fram den!

mohaha

HAPPY

tjaah tjah bloggen, haha, nej men ida har jag jobbat vart i burs!!! på den där prylpoden, hittade dock inga cocacola grejer, (samlar på det)  jag har vart iväg och hyrt film och ska se den med mabs nu! så vi får höres, imorn blire kneipbyn. äventyrsgolf.. :D pööööööööööööööss kommer alltid o älska er









BTW  så byter jag bloggnamn om en månad, ddär bloggen kommer handla om min vardag på andra sidan vattnet! det kommer nog vara lösenordsskyddat så jag kommer lägga upp lösen på facebook, så jag vet på ett ungefär vilka som läser bloggen, :D PÖÖÖÖÖÖÖÖSS

lonely

Hej, har vart ledig idag. har inte gjort mycket till nytta idag. klockan ör 11, och jag är trött, ska jobba imorn, sen får vi gäster, och då ska vi se på när tommy o roger spelar på restaurangen, inget spc, dem kör ju dem gamla vanliga låtarna antar jag, Det ska dock bli kul o se dem! my lovely boys.

Denna sommar, har nog vart en av dem tråkigaste än så länge. jobbet har räddat mig av att inte dött av tråkighet.


you all guys have friends, i have no one, why should i live, why should i be happy, why should i smile at you? to be alone is not what you want, don´t be my friend if you just feel sorry for me.

Iam myself, me and only me. who the hell is you?

WHAT IS WRONG WITH ME!? If you can answer that, i will love you

love

Tjaaah , är cola sugen, ska ända till affären nu.

Börjar känna att jag börjar äta mer godis nu. blää, snart kommer tjatet om övervikt osv från dem där nere.

Aja, min dag har varit okej som alla andra. Imorn jobbar jag igen, dock är jag ledig på torsdag, jobbar fredag lördag, som sagt det är bara tre timmarspass så att det går rätt fort faktiskt.. segt, inte mycket till pengar.. aja, jag behöver dem enormt mycket nu när jag ska flytta- puss

lovely

Hej, sitter på kortidsboendet just nu. Funderar på vad jag ska göra.... hon som jobbar här idag är faktiskt bra!

ehm imorn jobbar jag. sen ska jag hem, har ingen aning om vad jag sska g´öra sen. Skulle kanske boka en tid med min chef, eftersom det saknas en hel del papper... Så aa. jag är kaksugen.. eller godissugen, hmmm,, undrar varför..? ska ha min period vilken minut/dag som helst. Då brukar suget vara extra mycket, + att jag får finnar i ansiktet. jag tycker inte om finnar.


Hur som helst så kom jag in på gymnasiet.!!! puss på er

those where the best days..

Fy fan! det är varmt! och jag ska till kortidsboendet. I HATE IT! det är ångestfyllt! jag har precis ätit brusch vid rogers syster som har haft fest i dagarna tre.
´
Hur jag mår? Fråga inte. Tankar kommer upp, har gjort några dagar nu. Dessa tankar kommer jag dock alltid att ha kvar, det skrämmer mig, för det får mig att tänka på att jag kan göra hemska saker mot mig själv. jag måste kunna hantera det bättre.

snälla gud ! hjälp mig! <3

sofijah <3

Det gör ont... i hela mig gör det ont! Det är nu jag börjar förstå hur jävla bra jag har det, Och nu ska jag flytta. Varför har jag inte förstått detta på riktigt förut? vi har släktingar här.  Inget spc för mig, men för roga, han är helt salig, kul för han!

lyssnar på deppmusik just nu. Måste försöka att acceptera detta. Folk, ni behöver inte vara rädda att jag ska göra något dumt. Jag ska verkligen försöka att hantera det.

Mitt i allt är jag smått kär i en kille, som jag vet att jag aldrig kommer kunna få. Dock är jag van vid denna känsla nu. Men han är ju så söt, trevlig. skulle kunna göra vadsomhelst för han. aja, puss på er!

fest

Inge dricka nej.. ska på 50årsfest, har inga förväntningar. Jag är jätte trött, jag jobbade över idag, dock bara en timme, men eftersom varorna kom två timmar försent så frontade vi en hel del, sen när varorna kom så fick man rappa på, vi hade ingen aning när vi skulle få gå hem. Varorna skulle vara uppe punk. och det fick vi!



nu ska jag sminka mig, puss

RSS 2.0