shulelul

hej bloggen, har inte alls haft tid med att skriva! jag är lycklig! Edgar! du gör min dag! 16 dagar gammal är han! så söt!
Samtidigt är jag väldigt förrvirrad över vuxenvärlden och på mig själv, jag menar jag är 16 och ska börja på gymnasiet, och vill bla flytta hemmifrån, men ibland så säger/gör man saker som framstår väldigt korkat? för det första så ska föräldrarna dra upp, att jag är 16 år och att man inte gör så/ säger så för det andra så säger dom: lägenheten står väldigt långt borta nu...
Jag menar, måste man bete sig perfekt i alla situationer! säger man eller gör man en liten dum grej så får man skit! ibland undrar jag om dom fattar NÅNTING? även fast jag gillar mina päron här på ön.  ingen match i helgen :( men ska åka o se ibk :D hoppas Max får stå :D och att jonas gatu gör många mål(min favorit! )

hem från kortis

Tjeeeeina! jag har vart på kortis i två dagar nu :d Sitter i skolan nu och väntar på lektion!

Ikväll ska jag PLUGGA! Verkligen råplugga! sen ska jag se på tv och bara chilla!

Tisdag är min dag!

idag är en ganska seg dag, ska ha samma lärare hela eftermiddagen, har redan haft han en gång idag! önska mig lycka till, jag delar inte riktigt hans åsikter alltid! :P

nu ska jag dra herrå! <3


bad days!

tjaaaaaaaaaaow! det har hänt lite grejer i skolan! och annat har haft fullt upp hela förra veckan med bup, gymnasiekväll och hälsa på på KORTIS!


BY THE WAY så är jag där tills imorn, det är rätt awesome, finns lite och göra även om dåliga tankar kom! ska dra nu! har matte! :( puss

.

HEEEJ!  hur e det? Jag är på riktigt dåligt humör, trött fryser och dessutom har jag matte som är så tråk! men måste få upp mitt betyg i matte.!

Igår gick jag roger och mabs ut en timme! det var jobbigt att gå i deras takt eftersom dom typ är dubbelt så långa som mig? haha nej men det känns som det!


Har äntligen fått laddat min ipod !  gotta go!

tired

shulelul bloggen! Sorry för min kassa update! Jag har precis börjat att gå på diet(GI-METODEN!) rekomenderar den verkligen, man följer recepten i boken bara, inget annat ätes!
Jag är jätte trött och smågrinig, ska snart sova men ni ska få en uppdatering.
Idag så hände inte mycket i skolan, det var som vanligt.
resten av veckan ska händer inte mkt, ska till BUP, och sen ska jag besöka kortis! :)
Ni får ha det bra så länge ! puss

LOVE IS IN THE EAR

Hej  alla bloggläsare! Just nu sitter jag i skolan och har rast, ska snart gå in på lektionen igen, vi har NO! TRÅK!!  men det får man leva med, just nu är jag ganska lycklig av mig eftersom Sofia fått en BEBIS! är så lycklig för hennes och Karams skull! <3

BY THE WAY  så var jag i stan igår , hos bup, så jäkla behövligt! nu ska jag dra in på lektionen, skriver mer sen, jag och familjen ska fira ikväll med god mat ! =) MATCH I HELGEN!! I STAN IBC! KOM O TITTA <3

lycklig!

Idag är jag lycklig just idag, och jag hoppas att det håller i sig! idag har nämligen Sofia fått en BEBIS en pojke! jag kan säga att hela skolan hörde mitt glädje skrik :D 

snee

Hej och förlåt för den kassa update n jag har varit i skolan och sen var jag med Jessie <3 i tofta ´, helmysigt!
Sedan åkte jag på träning och nu sitter jag här, imorn ska jag in till min psykolog, mycket välbehövligt!
nu ska jag försöka sova, puss ni får en bättre uppdatering imorn.

ångest

ångest ångest snälla beeefria mig någon? känslorna jag känner nu är fan inte mänskliga!

oro

Jag har lovat roger att jag ska vara positiv? vafan lova jag det för när jag vet att jag kommer att bryta det? aja, men ska iallfall försöka.
oron river i mig och jag är trött på mig själv över att jag har lovat en jäkla massa. jag vill inte säga att jag är lycklig men inte deprimerad heller, fast jo i vissa stunder känner jag mig det .
Jag ska nu försöka sova, jag har sovmorgon imorn, och vi börjar med matte i dont like, här har ni lite musik som jag lyssnar på för tillfället som mest! :      Nomy – Hjältar, Sagan Om Hur Det Sket Sig
Nomy – Cola Light
Nomy – Mina Ord Har Du Fått om ni vill ha mer av detta så kan ni gå in på min spotify där jag heter amira-p finns på spotify social :D puss

oro

Jag har lovat roger att jag ska vara positiv? vafan lova jag det för när jag vet att jag kommer att bryta det? aja, men ska iallfall försöka.
oron river i mig och jag är trött på mig själv över att jag har lovat en jäkla massa. jag vill inte säga att jag är lycklig men inte deprimerad heller, fast jo i vissa stunder känner jag mig det .
Jag ska nu försöka sova, jag har sovmorgon imorn, och vi börjar med matte i dont like, här har ni lite musik som jag lyssnar på för tillfället som mest! :      Nomy – Hjältar, Sagan Om Hur Det Sket Sig
Nomy – Cola Light
Nomy – Mina Ord Har Du Fått om ni vill ha mer av detta så kan ni gå in på min spotify där jag heter amira-p finns på spotify social :D puss

psyk

Hej! :D kom precis hem från skolan, har ätit en macka och hängt upp tvätten, nu sitter jag här och smaskar i mig godis, nästa helg så ska vi i familjen köra GI! behöver verkligen gå ner typ 10 kilo? den storleken jag har på jeans nu är inte okej! har aldrig vart så här stor som jag är nu! scarry!
ikväll är tvn min ska se
och 

ångest

Hej , jag har vart på träning, jag vart inte alls på topp idag, hade inte tankarna där, kände mig......typ i en helt annan värld.
Jag har mycket i skallen nu, och jag tycker inte alls om det, för jag kan inte riktigt kontrollera mig själv då..
Ska föesöka lägga mig i sängen nu och sova. imorn har jag HK och jag tycker inte om det!
undrar om gränsen är nådd snart?

trött!

Hej människor!
Idag har jag vart i skolan , var faktiskt ganska lugnt, vi fick två nya i klassen, alltid kul med nytt folk!
Jag är enormt trött så jag ska lägga mig på soffan och knoppa lite innan jag ska på innebandy ikväll! puss på er och ta hand om er nu! 

finns jag?

Hej bloggen! Idag har jag spelat match för min del gick det bra, men vi förlorade, men vi spelade great!
Imorn börjar skolan, och jag har lite blandade känslor inför det. men det ska nog gå bra.
nu sak jag försöka sova utan att alla tankar kommer upp, får sätta på lite musik, har förresten börjat gilla NOMY , har underbara texter säger jag bara, puss på er

match imorn!

Ångesten river i mig! jag vet inte vad jag ska göra! jag har lovat att jag inte ska göra om det jag gjorde för någon vecka sedan. Just nu känns det som enda alternativ. jag vill bort från allt nu!
Har alldeles för mycket tankar nu som jag inte kan kontrollera. Nån måste agera  innan jag gör något dumt igen! Vad fan ska dom göra då? Snälla hjälp mig nu!
Är trött att jag är überlycklig en dag och sedan på botten en annan, jag menar, vad fan svarar man om någon frågar hur jag mår egentligen då?
Just nu sitter jag här och är på konstigt humör, skulle kunna slå till någon NÄRSOMHELST! jag måste hejda min impuls!!!
Det låter som om jag har det dåligt hemma, MEN jag har det jättebra och ändå är jag såhär :/

jag hatar sjukhus förresten..

Hej underbara läsare , har precis duschat och ätit, jag var i stan tidigare idag och gymma, ikväll ska jag ta det lugnt, eller så ska jag åka till stan med Roger o mabs. det blir isåfall bio, (änglagård 3)
Imorn har vi match igen, förövrigt så kämpade jag som ett djur förra matchen och jag var skit bra!
sedan att man inte får springa i sin egen takt är en annan sak börja tröttna på mina innebandy kamrater att man inte får springa i sin egen takt? ska inte skriva Mer om det nu för då blir det bara gnäll och det har jag inte lust med. jag funderar på att ta bort bloggen och starta en ny, mer självutlämnade blogg, lite mer personligare...
Aja, nu ska jag klä på mig och lyssna på lite musik puss på er!  sllänger in en bild! 

lycklig igen

hej hallå,! HAR KÖPT NY KAMERA!!! snacka vad glad jag är ! så nu ska ni få lite nya fräscha bilder, förresten så spela vi match idag, och vi VANN!!!!!! 5-3 mot vallstena skit skönt!

just like a pill

TJUUUU  allihopa , idag drar jag till stan med underbara Jessie Jeys <3 :) jag ska klippa mig! och så ska vi bara ha mys på stan och kolla runt!

Just nu lyssnar jag på musik och typ kollar runt lite, ska snart dra mig till bussen! puss på er :)  MIN IDOL! han är så sjysst! <3

struuuuul

HEJ mina underbara läsare, har haft det lite små struligt dom senaste två dagarna, men nu är det lungt igen. Idag fyller jag år. Har fått det jag önskaa mig.

Förresten så har jag haft en bra jul och ett bra nyår.

Har vart med Linda K som jag bodde med på Tyresö som var en ganska hemsk tid, men nu när jag ser tillbaka på det var det det jag behövde. Att komma ifrån lite. Jag känner det fortfarande att jag vill bort, även om jag inte säger det eller så, för jag tycker inte alls om att åka någonstans tvingat.

Ja. Imorn ska jag åka till stan Med Jessie :) jag ska klippa mig och försöka komma till elgiganten på något jäkla sätt? (omöjligt?)men jag måste, jag ska ju köpa min kamera.!


Ha det så bra, kram på er, jag lovar att ni ska få bilder i framtiden!

RSS 2.0