uppvärmning

Tjaaa, jag sitter i skolan nu, i datasalen, helt själv. Har gjort klar alla uppgifter, fett skillat! . så blire när man pluggat en hel söndag, och kan alla frågor som man blir frågad idag! mohahaha

Man får tacka lilla Roger! my DADDY <3 

Ja efter skolan så ska jag softa. Kolla hur det går med braskaminen, vi har beställt en braskamin.Den har kommit idag! så vi har massor med snickare hemme vid oss! sen ska jag träna. springa uppför lantmannas trappor, Har ingen lust alls!

Min kondis är fett konstig, jag orkar springa på träningarna i alla övningar och så, Men när jag joggar orkar jag fan 500 meter, jag har försökt att pressa men jag kommer inte längre. Jag känner mig så oerhört dålig på uppvärmningarna innan.  Roger säger att det handlar om inställningen.. Kanske? jag vet inte! jag tror inte det. Jag tror det är en psykisk spärr. har ingen aning. ATT nästan börja gråta på uppvärmningen är inte kul! Ångesten kommer tillbaka som om den alltid funnits i  mig!! fan!




jag tycker ju det e kul. Men jag tappar lusten på uppvärmningarna...

what if god was one of us

Hej, jag behöver en ny design! någon som kan hjälpa jag suger på det :/ hahah , men iallafall så tycker jag att jag mår bra hahah jag har pluggat hela dagen. igår var jag på klinte marknad, fett kul! var med Julia, Jessie, Kim ,Irma. Några jag bara jag visste vem det var. Dock har jag träffat Julia några ggr :) puss på er!

hey there dude

Tja! bra med er?? Nej det är det inte med mig, ska till Vibble, och jag mår ganska dåligt över det!
 men men..
Nu sitter jag i skolan och typ väntar på att klockan ska bli 12 så att jag kan gå ner o äta på kollektivet.
 Vi har haft bild på donnergymnasiet idag.
 INTE så kul vi skulle holla på med gips så att jag gipsa in min hand, bara det att jag inte kunde få ut den sen... liiiite weird blev det! hah Men tillslut så.

 Nu sitter jag här med skitiga kläder som e fulla av gips så egentligen vill jag hem o byta om men jag tror jag skiter i det!.

På lördag är det klinte marknad! ska jobba ,sen kanske jag ska gå med linda en stund, ska fråga henne snart<3
 (linda som jag bodde med i tyresö)











jaoo nu är jag hungrig och på dåligt humör! gud vilken bra kombination! ska inte gnälla mer, ha det bra!

BAAAAAAD

tjaaa sitter i skolan o har rast, har haftr matte, ska ha no snart. Lyssnar på Nomy i min ipod i datasalen med simon yosef och Daniela. Har inget humör idag, troligtvis för att vi börjar med så tråkiga ämnen nu på morgonene, ikväll är det ib träning och på torsdag ska jag till vibble! JAG  VILL INTE! :/

sss

tjenare, hoppas allt e bra? just nu håller jag på att fixa grejer på bloggen.. fattar ingenting ...

trött

tjaaa. denna vecka har jag börjat skolan, ganska okej, satsar högt! denna helg har jag inte gjort mycke, igår var jag på hasselas loppis, jag köpte en glassmaskin, och en spegel som ser ut som en gittarr!

jag är sjukt seg, och trött! hah, juste jag hämta mitt paket på ica! mina kläder är awesome!!

orkar inte skriva, vill bara rekomendera en blogg: www.conler.se
hon inspererar mig riktigt mycke, skulle lätt vilja lära känna henne!

 sen kan jag rekomendea några till: www.amst.blogg.se     
                                                            
                                                  www.kathalinas.blogg.se


gick i samma klass som dom ett tag! hahah awesome, har båda dåliga och bra minnen från vreten!

RSS 2.0